Hejka. Mam chęć poczytać trochę o FF a dopiero będę na przyszły rok zamawiał prenumeratę SŁ. Do tego czasu pusto u mnie na półkach. Jeśli ktoś z was ma jakieś czasopisma o FF które mu zalegają albo np już nie zagląda to z chęcią przyjmę za jakąś niedużą kwotę czy wysyłkę. Oczywiście rozumiem że wszystko kosztuje, ale jak komuś zalega, mnie może się przydać. Będę wdzięczny.
Oo, widzę że wróciłeś do tematu muchy Szczerze mam tego trochę ale nie wiem czy jest sens pozbywać się tak fajnej kolekcji. Tak czy inaczej polecam Ci sprezentować sobie prenumeratę bo to jednak wysokiej jakości pismo a przy okazji korzyści są takie, że np. możesz sobie zamówić jakiś sprzęt wraz z prenumeratą czyli dla przykładu linka Vision Vibe 85 (normalnie kosztująca ok 270 zł)+ prenumerata za 299zł łącznie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum